Drugie życie warzyw i owoców - Produkcja zdrowych przekąsek

  • Posted on: 8 March 2017
  • By: WSM
Nazwa Uczelni: 
Wyższa Szkoła Medyczna w Białymstoku
Nazwa jednostki realizującej projekt (wydział, jednostka): 
Wydział Ogólnomedyczny, Zaklad Biotechnologii
Rodzaj imprezy: 
warsztat
Udział publiczności: 
z aktywnym udziałem
Opis imprezy: 
Warsztat, na którym każdy z uczestników będzie mógł samodzielnie przygotować „chipsy” marchewkowe czy jabłkowe z wykorzystaniem procesu liofilizacji.
Odbiorca imprezy: 
wszyscy zainteresowani
Limit uczestników: 
30
Miejsce imprezy (miasto, ulica, sala): 
Białystok, ul. Krakowska 9, s. 402
Data imprezy: 
26.05.2017
Godzina: 
12:45
Czas trwania: 
1 godzina
Dostępność imprezy: 
po uprzednim potwierdzeniu telefonicznym
Osoba prowadząca: 
mgr Paweł Kitlas
Osoba do kontaktu (imię i nazwisko, telefon, e-mail): 
85 749 94 30